Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

29/08/2022

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

 Сотні захисників в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Наші мужні воїни зробили безцінний внесок, захищали цілісність нашої держави, нашу з вами свободу.

 Щороку ми згадуємо подвиги українських захисників, які жертвуючи власним життям стали на захист рідної землі та вкотре довели, що український народ –нескорений. Сьогодні в День пам'яті Героїв, які загинули за волю України....    Ми низько вклоняємось перед пам’яттю своїх героїв-захисників. Молитвою, добрим словом згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє.

 

 

Начальник районної

військової адміністрації         Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →