Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання із одним із головних свят нашої держави – Днем Незалежності України!

24/08/2022

Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпила вікові прагнення народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.

Цього року День Незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України.

У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

Вітаю з Днем Незалежності України кожного, хто вніс і вносить сьогодні свій внесок в становлення незалежної Української держави, хто своєю працею розбудовує рідний край, хто нині бореться за свободу нашої Батьківщини на полі бою, хто всіляко підтримує наших воїнів.

Щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Начальник районної

військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →