Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники центрів надання адміністративних послуг Баштанського району!

06/09/2022

 26 травня 2021 року Кабінет Міністрів України схвалив проєкт указу Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО про запровадження нового професійного свята – Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг. Для відзначення обрали 6 вересня.

У пояснювальній записці зазначається, що 6 вересня 2012 року Верховною Радою ухвалено закону “Про адміністративні послуги”, який визначив правові засади реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг.

Шановні працівники ЦНАПу, прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні  фахових обов’язків.

Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, добробуту, безупинного руху до успіхів, блискучих ідей та реальних можливостей для їхнього втілення!

 

Начальник районної

військової адміністрації  Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →