Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанською РВА розпочато роботу з відновлення закладів комунальної власності територіальних громад

06/09/2022

За ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.

 

Баштанською районною військовою адміністрацією було отримано та передано 576 металопластикових вікон до Баштанської міської, Інгульської та Привільненської сільських територіальних громад. Зазначені матеріали мають бути спрямовані на відновлення закладів комунальної власності, такі як ЗЗСО, ДНЗ, лікарня тощо. Також ведуться роботи щодо забезпечення вікнами інших територіальних громад Баштанського району.

 

В цей нелегкий час Баштанська РВА намагається зробити все можливе для покращення умов громадян, які проживають на території району.

Всі новини →