Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні воїни-танкісти! Щиро вітаю вас з професійним святом!

11/09/2022

Згідно Указу Президента України День танкістів щорічно відзначається у другу неділю вересня.

Танкові війська - особлива гордість Збройних Сил України, символ нашої незламної могутності та бойового потенціалу. Від початку російської агресії танкісти мужньо і непохитно відбивають ворожі наступи, вміло обороняють бойові позиції, діють сміливо, рішуче і професійно, демонструючи блискучий бойовий вишкіл і продовжуючи найкращі традиції українського війська.

Це свято є вдячністю українського народу всім, хто у складі підрозділів танкових військ, екіпажів броньованих машин у різні часи карбував героїчну славу та звитягу воїнів-танкістів.

Шановні танкісти, бажаю, щоб мужність і відвага завжди супроводжували, щоб удача йшла плече до плеча. Нехай стійкість духу, любов до Батьківщини і відданість були вірними супутниками. Міцного вам здоров'я, легкої служби, надійних соратників, миру, благополуччя і всіх бажаних благ! Зі святом!

 

Начальник районної

військової адміністрації                                              Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →