Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги аграріїв! Інформація щодо розбронювання працівників, які звільнилися.

14/09/2022

 До уваги аграріїв!

Інформація щодо розбронювання працівників, які звільнилися
 
Шановні аграрії !
Звертаємо вашу увагу, що необхідно вчасно подавати інформацію щодо звільнених працівників підприємств, установ, організацій аграрного комплексу для анулювання броні та відстрочки від призову, які були заброньовані за пропозиціями Міністерства аграрної політики та продовольства України.
При звільненні з роботи заброньованого працівника просимо надавати інформацію до Мінагрополітики за запропонованою таблицею ( docx , 12.65 Кб).
Інформацію слід надсилати на e-mail: Agromobplan2022@gmail.com (в темі листа вказати звільнення працівника та назву підприємства). 
із супровідним листом, не пізніше одного робочого дня з дати звільнення (в темі листа вказати звільнення працівника та назву підприємства).
Пакет документів на розбронювання містить; супровідний лист, копію наказу про звільнення та інформацію, подану за запропонованою формою.
Телефон для довідок: 0-800-215-010. 
 

Всі новини →