Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання з професійним святом — Днем рятувальника!

17/09/2022

 Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони! Прийміть вітання з професійним святом — Днем рятувальника!

     17 вересня в Україні відзначають День рятувальника. Це професійне свято працівників рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань, які ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій, пожеж, рятують життя і здоров'я людей, всіх тих, хто працює під гаслом «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».

      Праця рятувальників – це неоціненний подвиг людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі сьогодні виконують завдання у вкрай складних обставинах війни,  але й далі рятують життя, повертають безпеку, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів та стихійних лих, здійснюють евакуацію й доправляють гуманітарну допомогу, надають психологічну підтримку населенню.

    Щиро дякую за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з безжалісними викликами сьогодення.

   Міцного здоров’я Вам і Вашим родинам, благополуччя, наснаги, витримки та подальших успіхів в ім’я миру, спокою та безпеки наших громадян!

 

Начальник районної

військової адміністрації                                                                            Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →