Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Міжнародний день миру!

21/09/2022

 

Шановні жителі Баштанського району!

   21 вересня увесь світ відзначає Міжнародний день миру. Мир у рідній Україні – це найбільша цінність та найзаповітніше бажання усіх українців.

    Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Але війна, яку принесла на наші українські землі росія, змінила нашу свідомість.

     Спровокована росією війна забрала тисячі життів українців, зруйнувала десятки тисяч будинків, змусила сотні тисяч людей полишити свої домівки в пошуках миру, залишила невиліковні рани в душах людей.

      Тому слово мир стало надзвичайно дорогим для кожного громадянина України.

      Нехай цей світлий день стане символом надії на краще, гарантом подолання усіх перешкод та ворогів. Мир, як і будь-яке благо, залежить від зусиль та єдності людей. Мир - це наше прагнення, і лише від нас залежить його досягнення. Бажаю усім міцного здоров'я, наснаги, терпіння, мудрості у прийнятті важливих рішень. Мир понад усе, Україна понад усе, Ми понад усе!

   Вшануємо Героїв України, які ціною свого життя вибороли мир на більшій частині українських земель.

 

Начальник районної

військової адміністрації            Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →