Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав перемогу у Другій світовій війні, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу

22/09/2022

Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто наближав перемогу у Другій світовій війні, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу.    

На тернистому шляху підпільної боротьби полягли десятки тисяч синів і дочок України. Це гірка історична правда. Але їхня жертва, принесена в ім'я свободи нашого народу та майбутніх поколінь, не була марною. Ми пам'ятаємо і шануємо Ваш подвиг, дорогі ветерани.

Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини Ви довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.

Плине час, однак пам’ять про зроблене вами у часи Другої світової житиме вічно. Важливо, що пам’ять ця є стрижнем, що єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.

У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок. Низький уклін вам, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки. Щaстя, здоpов’я, злaгоди тa добpобуту вaм i вaшим pодинaм!

 

Начальник районної

військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →