Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні освітяни Баштанського району!

02/10/2022

Кожної першої неділі жовтня ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, - наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів.

Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню підростаючого покоління, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Ваша благородна професія займає одне з чільних місць у нашому житті, адже на освітян покладене надзвичайно відповідальне й почесне завдання — навчання та виховання підростаючого інтелектуального покоління, формування нової генерації громадян України. Саме ви передаєте молоді свої знання і навички, духовні цінності та національні традиції, свою енергію до творення й розбудови незалежної держави.

Прийміть щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які ви повсякчас даруєте своїм вихованцям. Хай на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи.

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →