Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні архітектори, щиро вітаю Вас з професійним святом – Всесвітнім днем архітектора!

03/10/2022

У перший понеділок жовтня архітектори всього світу відзначають своє професійне свято. Заслуга архітекторів не лише у красивих будинках та адміністративних будівлях. Завдяки ним ми можемо бачити великі заводи та різні підприємства, мости та громадські простори та багато інших споруд, які є необхідними та важливими для людей. Традиційно у професійне свято архітекторів організовують конференції та різні виставки.

Вітаю зі Всесвітнім днем ​​архітектора й бажаю цікавих задумів в діяльності, приголомшливих ідей у ​​творчості, чудових миттєвостей в житті. Нехай ідеально поєднуються деталі й стилі, нехай витончено і чудово виглядає будь-яка ваша споруда і конструкція.

Бажаю миру, здоров’я, натхнення, втілень, нових архітектурних проєктів та наснаги для їх реалізації, гордості за міцність і корисність ваших споруд та гідного визнання вашої праці.

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →