Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Управління соціального захисту населення Баштанської районної військової адміністрації інформує

12/10/2022

 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 16 вересня 2022 р. № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України”, згідно з якою з 1 жовтня 2022 р. Пенсійний фонд України здійснює виплати та з 1 грудня 2022 р. забезпечує призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Призначення житлових субсидій здійснюється:

до 30 листопада 2022 р. включно – структурні підрозділи з питань соціального захисту населення;

починаючи з 1 грудня 2022 р – органи Пенсійного фонду України.

Увага! До 30 листопада поточного року заяви про призначення та надання житлової субсидії приймаються структурними підрозділами з питань соціального захисту населення в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний вебпортал електронних послуг (далі – Портал ДІЯ).

Заяви з необхідними документами приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади або військової адміністрації та посадовими особами центру надання адміністративних послуг, які передають їх протягом трьох робочих днів з дня надходження уповноваженому органу.

 

 

                                                                         

 

 

 

Всі новини →