Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До територіальних громад Баштанського району надходить соціальний безкоштовний хліб від ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1»

14/10/2022

Забезпечення потреб населення було і залишається одним із пріоритетних питань, які стоять на порядку денному у представників влади на всіх рівнях.

Міністерство аграрної політики та продовольства України за участі АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» визначили отримувачем гуманітарного борошна в Миколаївській області ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1». Миколаївська ОВА виступила гарантом. Хлібзавод взяв на себе зобов’язання виробляти хліб задля забезпечення гуманітарних потреб населення області та маючи власний транспорт, розгалужену логістичну мережу, доставлятиме соціальний хліб до найбільш постраждалих районів області, навіть у села, які перебувать під постійними обстрілами.

На території Баштанського району триває забезпечення населення безкоштовним хлібом. Станом на сьогодні хліб вже надійшов до Баштанської, Снігурівської, Новобузької міських, Казанківської селищної, Пивільненської, Софіївської, Вільнозапорізької, Інгульської сільських територіальних громад.

Слід зазначити, що хлібзаводом найближчим часом буде здійснено доставку хліба і в інші громади нашого району згідно графіку.

Просимо слідкувати за оголошеннями на дошках оголошень чи соціальних мережах голів територіальних громад та старост старостинських округів щодо видачі хліба.

        

Разом до перемоги!

 

Всі новини →