Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі захисники і захисниці України! Шановні жителі району!

14/10/2022

  Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисника України!14 жовтня – пам’ятна дата, яка об’єднала три величні свята – День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.

    Від депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради,щиро вітаю Вас з Днем захисника!

  Мужність, героїзм, самовідданість захисників України – неоціненні. Їх подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність і завжди нагадують нам про те, якою ціною дістається свобода. Нинішні нащадки хоробрих українських козаків і нині із честю відстоюють нашу землю. Ваша мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою. Захищаючи свою Батьківщину, Ви показали незламність духу та патріотизм, якого ще не бачив світ. Щиро дякую Вам за це.

  Бажаю Вам та вашим родинам злагоди та щастя, добра і наснаги, Мирного неба та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

 Слава Україні! Героям слава!

З повагою, голова Баштанської районної ради Олійник Наталія

Всі новини →