Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дитинство, обпалене війною…

25/10/2022

 

Саме таким воно є для українських дітей через повномасштабне вторгнення російської федерації.

Обстріли, руйнування, страшні картини смертей ламають звичну для них картину буття, прирікають на страх, голод і холод, а часто – на сирітство. Через війну тисячі дітей стали сиротами, втратили зв'язок із рідними та потрапили у складні життєві обставини.

В умовах російської агресії проти України, розв’язаної жорстоким та безжальним ворогом, тема захисту прав дітей набуває особливої актуальності, адже ворог замахнувся також і на майбутнє Української держави, наш генетичний фонд.

Держава та громадські благодійні організації і установи не стоять осторонь проблем дітей, адже порушені права дітей мають бути відновлені та захищені з допомогою як національних, так і міжнародних інституцій. 

Благодійною організацією «Благодійний фонд «Волонтерський рух» передано Баштанській районній військовій адміністрації 72 набори гуманітарної допомоги, що складалися із засобів гігієни для дітей, які виховуються у сім᾽ях патронатних вихователів, прийомних сім᾽ях та дитячих будинках сімейного типу на території Баштанського району.

Баштанською районною військовою адміністрацією набори передано дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються у вищезазначених сім᾽ях та наразі проживають на території громад Баштанського району.

Всі новини →