Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

30/10/2022

День автомобіліста і дорожника - це професійне свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств і всіх, хто сумлінно працює, виконуючи свій професійний обов'язок.

Сучасне життя неможливо уявити без автомобільного транспорту, він є найважливішою системою життєзабезпечення суспільства.

Господарська діяльність та побут кожної людини тісно пов’язані з професією автомобіліста. Від майстерності водіїв та якості роботи дорожників залежить безпека пасажирів та перевезень. Тому, вітаю всіх, чиє життя пов'язане з дорогою.

Щиро бажаю всім вам миру, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, подальшої успішної та безаварійної роботи, невичерпної енергії, нових досягнень, яскравих емоцій, зеленого світла на автошляхах. Нехай усі ваші дороги  ведуть до успіху.

 

Начальник районної

військової адміністрації     Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →