Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Тривають роботи щодо забезпечення громад району будівельними матеріалами!

31/10/2022

 Тривають роботи щодо забезпечення громад району будівельними матеріалами

 
31 жовтня Баштанською районною військовою адміністрацією було передано до Березнегуватській селищній територіальній громаді будівельні матеріали у вигляді наборів з інструментами, плит OSB, плівки поліетиленової, мотузок, молотків, цвяхів  для відновлення комунальних закладів та приватних домоволодінь.
 
Окрім цього, також передані буржуйки до Широківської сільської територіальної громади для надання вподальшому місцевим жителям для забезпечення обігріву домоволодінь.
 
Нагадуємо, що за ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.
 
Питання щодо відновлення пошкоджень стоїть на постійному контролі у влади на всіх рівнях. Баштанська районна військова адміністрація робить все можливе для покращення умов мешканців району.
 
Разом до перемоги!
 
 
 

Всі новини →