Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Будівельні матеріали передано до Снігурівської громади !

02/11/2022

 Будівельні матеріали передано до Снігурівської громади 

 
За ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України. 
 
02 листопада Баштанською районною військовою адміністрацією було надано допомогу селам Кобзарці та Новопавлівське Снігурівської міської територіальної громади у вигляді засобів обігріву, будівельних матеріалів для комунальних закладів  та приватних домоволодінь, а саме: піч твердопаливного типу «Буржуйка», плівка поліетиленова, скотч, скоби для будівельного степлера, брус, OSB, мотузку, цвяхи, молотки, шурупи та набори з інструментами. 
 
Роботи щодо отримання і передачі матеріалів будуть здійснюватись районною військовою адміністрацією і надалі. Висловлюємо подяку всім небайдужим за сприяння та допомогу в такий нелегкий час. Нехай ваші добрі справи повертаються до вас сторицею. 
 
Разом до перемоги!
 

Всі новини →