Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні воїни-інженери: військовослужбовці, курсанти та ветерани! Вітаю вас із професійним святом – Днем інженерних військ!

03/11/2022

Це свято є символом вшанування славних традицій героїзму і мужності, самовідданості у праці багатьох поколінь воїнів-саперів. Відзначення  цього  дня – це  данина  вдячності  за  внесок  інженерних  військ  у  захист  Вітчизни  та  забезпечення  обороноздатності  держави.

Підтримуючи належну бойову готовність інженерних з’єднань, частин і установ, військові інженери на заняттях, навчаннях, при виконанні завдань у рамках миротворчих місій вдосконалюють свою майстерність, зміцнюють тим самим обороноздатність і піднімають авторитет наших Збройних Сил.

Щорічно воїни-сапери демонструють високий рівень технічної майстерності, виконуючи державні завдання, пов’язані із знешкодженням та знищенням вибухонебезпечних предметів, ліквідацією наслідків стихійних лих та аварій із проведенням евакорятувальних робіт.

З нагоди свята висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам інженерних військ, особливо тим, які не стоять осторонь Збройних Сил України, а з великою віддачею та енергією працюють, передаючи свій багатий досвід молодому поколінню.

Бажаю всім, хто боронить нашу країну на передовій і в тилу, довгих років життя, щастя та добробуту. Ви всі – герої, і Україна пишається вами!

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →