Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні військовослужбовці! Щиро вітаю вас із професійним святом!

03/11/2022

3 листопада в Україні відзначається професійне свято - День ракетних військ і артилерії.

       Ракетні війська і артилерія відіграють провідну роль, як одна з основних складових частин Збройних Сил України. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність України.

   Сьогодні Сухопутні війська за обсягом покладених завдань і своїм призначенням відіграють вирішальну роль у забезпеченні обороноздатності нашої держави.Перебуваючи на передовій у боротьбі з російською агресією, військовослужбовці Сухопутних військ своїм патріотизмом, професіоналізмом та майстерністю примножують славетні національно-історичні традиції.

    У цей чудовий святковий день вітаю військовослужбовців, ветеранів, працівників ракетних військ і артилерії, їх родини зі святом. Бажаю всім міцного здоров’я, злагоди, оптимізму, наснаги, мирного неба,  нових звершень в ім’я українського народу  та процвітання нашої Батьківщини.

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →