Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі залізничники, всі хто безперервно пов’язаний з поїздами і дорогою на рейках. Прийміть від нас ці щирі вітання з вашим професійним святом!

04/11/2022

Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці країни. На даний час з гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування.

Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації – справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. Вони по праву можуть пишатися славетними сторінками історії галузі, її досягненнями та успіхами.

Особливої подяки заслуговують ветерани залізниці. Нехай їх відданість справі буде справжнім прикладом для наслідування.

Висловлюємо вам, шановні працівники залізничного транспорту, вдячність за сумлінну працю і бажаємо добробуту, натхнення та наснаги на благо України.

Нехай рейки вашого життя ніколи не закінчуються і йдуть в нескінченну далечінь. Зелений ссвітлофор всім вашим починанням і найтепліших зустрічей на пероні. Нехай вас завжди супроводжує удача, схожа зі швидкісним поїздом: постійно щастить і всюди встигає!

                                                                                                      

Начальник районної

військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

 

 

Всі новини →