Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Баштанському районі висаджено понад 6 тисяч сіянців у рамках реалізації програми з озеленення

04/11/2022

03 листопада перший заступник начальника Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, заступник начальника управління екології та природних ресурсів ОВА Дмитро Мац й начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів долучилися до акції та висадили понад 6 тисяч сіянців хвойних та садових дерев в урочищі Привільне Баштанського лісового господарства в рамках програми «Зелена країна».

Для реалізації програми начальник Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Грицай разом з директором Баштанського лісгоспу Юрієм Кретом та лісничими Привільненського й Новобузького лісництв підготували сіянці, необхідні у роботі інструменти та ділянки для висадження.

Відтак, спільними зусиллями за декілька годин роботи було висаджено більш як 6 тисяч сіянців сосни кримської та інших культур.

«Незважаючи на події, які відбуваються на сьогодні в країні та, які не оминули Баштанський район, ми продовжуємо активно працювати і далі та продовжуємо роботу в напрямку озеленення рідного краю. Вірю, що висаджені дерева виростуть, зміцніють та вподальшому будуть радувати око не одне покоління наших нащадків», - зазначив Владислав ДМИТРІВ.

Всі новини →