Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Триває надання гуманітарної допомоги до територіальних громад Баштанського району!

05/11/2022

 Триває надання гуманітарної допомоги до територіальних громад Баштанського району!

Для підтримки кожного влада на всіх рівнях невпинно направляє гуманітарну допомогу для забезпечення потреб населення. Дані потреби формують територіальні громади, до яких безпосередньо звертаються їхні жителі, та надалі передають до районних військових адміністрацій.
 
Баштанською районною військовою адміністрацією  надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, промислових товарів (матраци, ковдри, постіль), засобів гігієни (жін., дитяча) на територіальні громади.
 
Ми всі разом плідно працюємо задля пришвидшення такої бажаної перемоги. Кожен враховуючи власні можливості робить все від нього залежне. Так, всі ми різні і всі ми виконуємо різну роботу, але нас об’єднує любов до України та бажання жити у вільній, суверенній та незалежній, квітучій державі. Віримо, що мир запанує на нашій землі найближчим часом. Віримо у ЗСУ!
 
Ми не зупиняємося на досягнутому! Далі буде!
 
Разом до перемоги!
 
 
 
 
 
 

Всі новини →