Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть щирі привітання з професійним святом!

06/11/2022

 Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть щирі привітання з професійним святом!

Відзначення в нашій державі Дня працівника соціальної сфери є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян.
Одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини, покладене на ваші плечі. Виконання цієї місії неможливе без доброти та такту.
Не маємо сумніву, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам української громади. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.
Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Щоб у ваших домівках панував мир і злагода, благополуччя і достаток! Натхнення вам і творчих успіхів у вашій благородній справі!
Бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра!
Зі святом Вас!
Начальник районної
військової адміністрації Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →