Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

09/11/2022

Щиро вітаю Вас з Днем української писемності та мови!

Корені української писемності виходять з далекого минулого, з тих часів, коли давньоруські літописці створювали описи подій давнини, що сьогодні стали дорогоцінними реліквіями історії та культури.

День української писемності та мови – день, коли ми вшановуємо українську мову як одне з найцінніших надбань нашої держави. Адже саме мова є не лише засобом спілкування людей, але й найбільшим багатством, яке передали нам у спадок наші прадіди.

Шануймо ж нашу мову – мову Кобзаря, Франка, Лесі Українки… Вивчайте, вдосконалюйте, поширюйте, плекайте рідну мову, заглиблюйтесь у її історію та походження, а головне – щиро любіть її! Нехай наша мова буде найціннішим оберегом для нас і запорукою щасливого майбутнього нашої нації! Щастя вам, миру, добра, нових здобутків в ім’я зміцнення нашої Батьківщини – України.

Щиро бажаю всім нам любити та берегти свою рідну мову.

Нехай материнське слово буде для всіх оберегом!

 

Начальник районної

 військової адміністрації                                   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →