Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

09/11/2022

 З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва вітаю усіх, хто через відчуття прекрасного береже традиції і передає досвід поколінь нащадкам. Українська обрядовість, пісня, танець, малюнок, народні промисли – це той базис, на якому формується наша духовність і самобутність.

Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність нашому рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Висловлюємо вам глибоку пошану і вдячність. Бажаємо нових здобутків, міцного здоров'я та благополуччя вам і вашим родинам, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей.

 

Начальник районної

 військової адміністрації                                   Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →