Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До Березнегуватської громади передано будівельні матеріали

09/11/2022

Тривають роботи щодо отримання і передачі будівельних матеріалів районною військовою адміністрацією до територіальних громад. Розуміємо, що зараз це питання є одним із найбільш актуальних для жителів нашого району, тому намагаємося оперативно реагувати на потреби, які надходять від громад.

Вчора, 8 листопада, Баштанської районної військовою адміністрацією передано до Березнегуватської селищної територіальної громади профнастил покрівельний для комунальних закладів і приватних домоволодінь.

Нагадуємо, що за ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.

 

Разом до перемоги!

Всі новини →