Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Перестало битися серце мудрої і досвідченої людини, Почесного громадянина Баштанського району БАРДАЧОВА Миколи Васильовича

10/11/2022

       Перестало битися серце мудрої і досвідченої людини, Почесного громадянина Баштанського району БАРДАЧОВА Миколи Васильовича.

          Народився Микола Васильович у 1940 році на Херсонщині. Закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «вчений агроном» та був направлений на роботу у Баштанський район.

Ім’я Миколи Васильовича Бардачова добре відоме багатьом жителям нашого району. Він працював на керівних посадах: головним агрономом, заступником голови та головою колгоспу, начальником управління сільського господарства, заступником голови та головою Баштанського райвиконкому, Представником Президента України у Баштанському районі.

За багаторічну професійну, громадську діяльність на теренах району, самовіддану працю, гідне виконання обов’язку громадянина і патріота своєї Батьківщини, працелюбство Микола Васильович завоював  заслужену  повагу  і  авторитет, за що жителі Баштанщини присвоїли йому у 2010 році звання «Почесний громадянин Баштанського району».

Перебуваючи на заслуженому відпочинку Бардачов М.В. весь час переймався проблемами району та приймав активну участь у громадському житті району, очолював Раду старійшин при голові райдержадміністрації.

У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні поділяємо біль непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Миколи Васильовича.

Світлий спомин про нього житиме у вдячній пам’яті всіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю гідну людину.

         Вічна пам’ять його душі...

Всі новини →