Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів взяв участь у виїздній нараді, яку провів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

12/11/2022

 11 листопада начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрів взяв участь у виїздній нараді, яку провів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. В нараді також були долучені керівництво Управління СБУ у Миколаївській області, Миколаївської обласної прокуратури, ГУ Національної поліції у Миколаївській області, Управління патрульної поліції в Миколаївській області, ГУ ДСНС у Миколаївській області, Територіального управління ДБР у Миколаєві, Миколаївського зонального відділу ВСП та представники Національної гвардії, військові, майбутній начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта та радниця начальника ОВА Ольга Малярчук.

 
Під час зустрічі керівництво області та району відвідали Снігурівську міську територіальну громаду, де оглянули пошкодження у Снігурівці, завдані російськими військовими, та відвідали місцеву лікарню.
 
Під час наради були обговорені питання щодо відновлення життєдіяльності Снігурівської та двох ближніх громад та визначено стабілізаційні заходи.
 
Окрім цього, влада на всіх півнях вже зараз працює над  відновленням на території звільнених громад електропостачання, зв‘язку тощо. Найближчим часом організовується надання гуманітарної допомоги до зазначених громад. 

УВАГА! Незважаючи на те, що відповідні служби вже приступили до розмінування звільнених територій просимо місцевих жителів бути обережнішими.
 
 
 

Всі новини →