Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До Березнегуватської громади передано будівельні матеріали

15/11/2022

14 листопада Баштанською районною військовою адміністрацією передано до Березнегуватської селищної територіальної громади профнастил покрівельний та пиломатеріали для комунальних закладів і приватних домоволодінь.

Як раніше вже повідомлялось, за ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича, сприяння голови Миколаївської обласної військової адміністрації Кіма Віталія Олександровича, керівництва АТ «Укрзалізниця» здійснюється закупівля і доставка будівельних матеріалів для територіальних громад, які постраждали в результаті воєнних дій, що тривають на території України.

Будівельні матеріали, які передаються на громади значно пришвидшують процес утеплення та відновлення житлової інфраструктури. Висловлюємо подяку всім, хто допомагає в цій нелегкій, але такій необхідній місії спрямованої на благо населення району.

Разом до перемоги!

 

Всі новини →