Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Завжди там, де потрібна допомога

10/11/2022

Збройна агресія російської федерації проти України змусила багатьох наших співвітчизників залишити свої домівки і втікати від жахів війни.

Однією з проблем родин, які знайшли прихисток у більш безпечних регіонах нашої країни, є гостра нестача одягу, адже втікаючи з тих міст та сіл, де точаться бої, вони часто залишаються лише з тими речами, які змогли забрати на собі.

Уряд України продовжує тісну співпрацю з дитячим фондом ЮНІСЕФ, бо дорослі мають зробити усе, щоб кожна дитина могла насолоджуватися щасливим дитинством.

Так, 9 листопада Баштанською районною військовою адміністрацією отримані перші 300 уніфікованих наборів одягу для внутрішньо переміщених дітей, віком від 2 до 3 років. Дані набори вже передаються територіальним громадам району, які і передадуть допомогу маленьким адресантам.

Всі новини →