Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Снігурівщину надійшла гуманітарна допомога

15/11/2022

Цими днями Башатанська районна військова адміністрація передала жителям Снігурівської міської територіальної громади, а саме жителям сіл Євгенівка, Василівка, Павліка та Павло-Мар’янівка продуктові набори на кожну родину.

Окрім цього, допомогу надали також волонтерські організації як World Central Kitchen (некомерційна неурядова організація, яка забезпечує харчуванням постраждалих після стихійних лих), ГО «МрійДій» та координаційний центр «Бункер».

Жителі снігурівської громади як ніколи потребують нашої з вами допомоги. Вони мужньо трималися всі ці нелегкі місяці в окупації та чекали на ЗСУ. Щиро дякуємо за віру в українську владу та військових. Ваша сила духу, незламність, мужність є взірцем для нас та яскравим прикладом нескореності українського народу.

 

Влада на всіх рівнях зараз працює над відновленням електропостачання, зв’язку та інших послуг задня поліпшення життєвих умов жителів громади.

Звертаємо увагу місцевих жителів та всіх бажаючих повернутись додому, зараз активно працюють відповідні військові формування щодо перевірки деокупованої території, але просимо бути обережними та пильними. Бережіть себе, рідних і близьких!

 

Всі новини →