Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні журналісти, редактори, режисери, оператори, спеціалісти з роботи у соціальних мережах, зв’язківці, технічних працівники, –усіх тих, чия шляхетна праця забезпечує одну з основних громадянських свобод - свободу слова!

16/11/2022

Шановні журналісти, редактори, режисери, оператори, спеціалісти з роботи у соціальних мережах, зв’язківці, технічних працівники, –усіх тих, чия шляхетна праця забезпечує одну з основних громадянських свобод - свободу слова, вітаю  з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України!

Відповідальність, компетентність, почуття обов’язку завжди супроводжують вас у повсякденному житті. Важко переоцінити роль радіо та телебачення у формуванні громадської думки. Без сучасних комунікацій сьогодні неможливе сучасне, цивілізоване, повноцінне життя. Ваша праця дозволяє мешканцям найвіддаленіших населених пунктів відчувати себе у центрі подій, бути поінформованими.

 Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови інформаційного простору.

 В день вашого професійного свята бажаю усім міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших сім’ях, здійснення задумів та мрій, удачі, успіхів та благополуччя. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані.

 

Миру та благополуччя вам і вашим сім’ям!

 

Начальник районної

військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

 

Всі новини →