Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні жителі Баштанського району!

21/11/2022

Шановні жителі Баштанського району!

      21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь вшанування громадянської мужності учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні європейського майбутнього України, відданості ідеалам свободи, утвердження демократичних цінностей в єдиній, соборній та незалежній державі.

       Гідність, свобода, патріотизм, незалежність, суверенність, мужність, демократія – усі ці поняття стали особливо близькими кожному українцю. Сьогодні ми продовжуємо свою боротьбу й надалі за свободу та цілісність своєї території, і тому зараз, як ніколи важливо об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови незалежної європейської держави.

         Бажаю усім нам злагоди і непохитної віри в те, що ми , як єдиний великий народ,  зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України. Нехай буде мирне небо над українською землею та добробут у ваших домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

 

Начальник районної

військової адміністрації                        Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →