Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Стабілізаційні відключення наразі відмінено, погодинні – згідно затвердженого графіку!

18/11/2022

 Станом на ранок 18 листопада ситуацію в енергосистемі України змогли дещо стабілізувати, завдяки чому стало можливим послаблення з застосуванням графіків відключення.

На долю жителів Миколаївської області випало неприємне випробовування – окремі споживачі були без електропостачання більше 2 діб. Ми не забували про вас і не знущалися! Такого масштабного відключення потребувала ситуація.

Наразі маємо дозвіл від Регіонального диспетчерського центру на заживлення споживачів, що були відключені відповідно до графіку аварійних (стабілізаційних) відключень.

Графік погодинних відключень, за яким споживачі поділені на 3 черги, продовжує діяти в повному обсязі!

На жаль, в подальшому ми не застраховані від подібних аварійних тривалих відключень, що відбуваються не за графіками, масово – без попередження і розуміння тривалості знеструмлення. Все залежить від ворожої активності, відповідно стану енергосистеми України та вказівок Укренерго.

Тож, закликаємо наших споживачів тримати телефони та павербанки максимально зарядженими і здійснити інші приготування, необхідні для мінімізації незручностей, спричинених відсутністю електроенергії. Розуміємо, наскільки це складно, особливо в умовах настання опалювального періоду… Та в країні війна – ми її не кликали, але ось вона, тут. І ми мусимо пристосовуватися до реалій сьогодення і робити все, що в наших силах, заради скорої Перемоги та кращого майбуття.

Джерело: www.energy.mk.ua/basic_news/stabilizaczijni-vidklyuchennya-narazi-vidmineno-pogodynni-zgidno-zatverdzhenogo-grafiku/

Всі новини →