Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Вручено відзнаки аграріям району до Дня працівників сільського господарства

22/11/2022

Сьогодні, 22 листопада 2022 року, начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом із першим заступником начальника районної військової адміністрації Наталією Казаріною передали Вітальні листи Міністерства аграрної політики та продовольства України головам фермерських господарств «Головченко В.В.» і «Деметра» Валентину Головченку та Володимиру Лосю.

Також Дмитрів В.М. вручив Почесні грамоти Миколаївської обласної військової адміністрації директору приватно-орендного сільськогосподарського підприємства імені Москаленка Євгену Щербинському, директору сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Зірка» Сергію Незнаюку, заступнику голови фермерського господарства «Армен» Армену Саакяна та одноосібнику Сергію Молчанову.

Владислав Мирославович подякував аграріям за багаторічну плідну працю на благо рідної Батьківщини задля наближення перемоги і встановлення миру на нашій українській землі та побажав міцного здоров’я, родинного затишку і задоволення від щедрих врожаїв. Також висловив слова вдячності за активну громадянську позицію, постійну допомогу Збройним силам України та жителям району.

Після урочистостей очільник району провів робочу нараду з сільгосптоваровиробниками, під час якої обговорили проблемні питання та плани на наступний рік.

Всі новини →