Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Жителям Горохівської громади надана допомога

23/11/2022

В понеділок, 21 листопада, Баштанською районною військовою адміністрацією спільно з ГО Центр допомоги «НАДІЯ Є» та Червоним хрестом м. Баштанка надано безкоштовний хліб за сприяння ООН та продукти харчування жителям сіл Промінь, Суворе, Олександрівка, Світла Дача та Михайлівка Горохівської сільської територіальної громади.

«На території громади станом на сьогодні тривають роботи щодо відновлення зв’язку, електроенергії та інших послуг. Поступово життєдіяльність в громаді повернеться в нормальне, стабільне русло і ми маємо зараз підтримати як можемо в такі нелегкі часи місцевих жителів, які натерпілися під час окупації ворогом», - зазначив начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Вкотре звертаємося до жителів деокупованих населених пунктів нашого району! Зараз відповідні військові формування разом з правоохоронними органами проводять заходи з розмінування деокупованих територій. Просимо місцевих жителів утримататися від переміщень на деокупованих територіях задля власної безпеки та оточуючих. Пам’ятайте, що не всі вибухонебезпечні предмети можна помітити відразу. Про можливість проїзду на деокуповані території буде повідомлено додатково через засоби масової інформації. Будьте обачними. Бережіть себе, рідних і близьких.

Всі новини →