Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До Широківської громади направлено будівельні матеріали

25/11/2022

Сьогодні, 25  листопада, Баштанською районною військовою адміністрацією передано до Широківської сільської територіальної громади будівельні матеріали у вигляді шиферу для комунальних закладів та приватних домоволодінь.

Широківська громада є однією із найбільш постраждалих громад Баштанського району від ворожих обстрілів. Місцевим жителям завдані чималі збитки. Ми розуміємо, що зараз важливо в найкоротші терміни усунути пошкодження, якщо це можливо, та допомогти утеплити домівки громадян, тому активно працюємо та будемо продовжувати працювати в напрямку забезпечення громад нашого району будівельними матеріалами по мірі їх надходження.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто сприяє та активно допомагає в цій нелегкій та водночас дуже необхідній справі. Нехай ваша доброта повертається до вас сторицею.

 

Разом до перемоги!

Всі новини →