Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні військовослужбовці, захисники та захисниці України!

06/12/2022

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Збройних Сил України.

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету, це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Загартовані в боях із російським агресором, ви щодня демонструєте стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги.

Хочу висловити вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах збройних сил, хто не вагаючись став на захист рідної країни, за вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини.

Дякую вам, захисники й захисниці Баштанського району, які служили і сьогодні захищають нашу землю від ворогів в зоні бойових дій.

Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій, за нашу благословенну українську землю. Вічна їм пам'ять та слава!

Бажаю всім військовослужбовцям і їх родинам незламної віри, міцного здоров'я, добробуту та нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності Української держави та швидкої перемоги над ворогом.

 Хай буде мирним небо над Україною.

 

З повагою, голова районної ради                Наталія ОЛІЙНИК

депутатський корпус та

виконавчий апарат районної ради

Всі новини →