Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Перший заступник начальника районної військової адміністрації Наталія КАЗАРІНА провела онлайн-нараду з головами територіальних громад Баштанського району з питання організації роботи «Пунктів незламності»

29/11/2022

28 листопада 2022 року, перший заступник начальника районної військової адміністрації Наталія КАЗАРІНА провела онлайн-нараду з головами територіальних громад Баштанського району з питання організації роботи «Пунктів незламності».

У нараді також взяли участь заступник начальника РВА  Лілія БОНДАРЕНКО, начальник управління соціального захисту населення РВА Ніна ЯКИМЧУК, відповідальні особи територіальних громад за роботу Пунктів незламності.

Голови територіальних громад проінформували про організацію відповідної роботи в кожному пункті, озвучили проблемні питання та обговорили шляхи їх вирішення.

Наталія КАЗАРІНА довела до присутніх доручення Обласного координаційного штабу з організації роботи «Пунктів незламності», акцентувала увагу голів громад на необхідності розгортання додаткових пунктів у кожному старостаті. Наголосила на необхідності  інформування населення про місце розташування пунктів та розміщення на вулицях вивісок та вказівників, які спрямовують до Пунктів незламності.

Завершуючи нараду, Наталія КАЗАРІНА повідомила, що територіальним громадам направлено доручення. Про їх виконання необхідно інформувати управління соціального захисту населення районної військової адміністрації за визначеними термінами.

 

Всі новини →