Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники прокуратури Баштанського району!

01/12/2022

 Шановні працівники прокуратури Баштанського району!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Обравши таку відповідальну професію, кожен з вас захищає ідеали правової української держави, активно втілює в життя принципи верховенства права, міцно стоїть на варті Закону в усіх сферах суспільного життя.

Діяльність прокуратури, як єдиної системи відіграє дедалі важливішу роль у розвитку України як демократичної правової держави.

А від вашої злагодженої, самовідданої праці великою мірою залежить збереження стабільності, зміцнення законності та правопорядку у нашому районі.

Упевнений, що високий професіоналізм, безкомпромісність працівників органів прокуратури, помножені на досвід і знання, сприятимуть зміцненню законності на території Баштанського району.

У день вашого професійного свята бажаю вам миру, міцного здоров’я, добробуту, успіхів у роботі та реалізації намічених цілей!

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →