Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники статистики!

05/12/2022

 Прийміть щирі привітання з нагоди професійного свята – Дня працівників статистики!

Ваша професійна реальність – це цифри й аналіз даних з усіх сфер соціально-економічного, демографічного, екологічного життя нашого району й країни в цілому.

З кожним днем зростає значення статистичної інформації, яка дає можливість розробляти перспективні плани, програми розвитку усіх галузей економіки. Високий професіоналізм працівників статистики та їх відданість справі є надійною гарантією своєчасного надходження достовірної інформації споживачам.

Прийміть, шановні, щиру вдячність за сумлінну працю, добросовісне виконання професійного обов'язку. Упевнений, що статистична служба і надалі буде забезпечувати формування найсучаснішої інформаційної системи та широку доступність інформації.

Бажаємо Вам невичерпної енергії та наснаги, високих звершень та вагомих здобутків, успіхів на професійній ниві. Зичимо Вам та Вашим рідним миру, здоров’я, добра, впевненості в майбутньому та світлої долі.

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →