Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

07/12/2022

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.

  Становлення нашої країни, як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного  за долю свого рідного краю.

    Реаліями сьогодення перед  органами місцевого самоврядування покладено велику відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.
 
    З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.
 
    Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом.
 
    Бажаю усім, хто працює на благо територіальних громад  міцного здоров’я, великого щастя, миру, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань.
 
 
Начальник районної 
військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →