Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Звернення до споживачів АТ "Миколаївобленерго"

07/12/2022

 Поки наші незламні захисники роблять все, аби підлий ворог не досягнув своєї мети – знищити нашу інфраструктуру та зламати наш народ, українські енергетики роблять все, що від них залежить, задля стабілізації енергосистеми України.

Кожне обленерго визначило серед споживачів 3 групи. Передбачалося, що відключення груп відбуватиметься почергово та у чітко визначені години. 

На жаль, ще один масований ракетний удар, що завдав пошкоджень об’єктам енергетичної інфраструктури, поки що не дає можливості діяти в рамках складених графіків. Проте, ми намагаємося дотримуватися їх, наскільки це можливо за таких обставин. І разом із вами сподіваємося, що завдяки самовідданій роботі аварійно-відновлювальних бригад енергетиків незабаром ситуація стабілізується достатньо для того, аби графіки погодинних відключень діяли безперебійно (та вдвічі сильніше сподіваємося на нашу Перемогу, аби взагалі не було приводів для застосування будь-яких відключень електроенергії!).

Нижче надведений орієнтовний розподіл годин відключення між трьома чергами споживачів Миколаївської області. Час заживлення може варіюватися, адже всі включення/відключення споживачів відбуваються не миттєво, а в ручному режимі.

ВАЖЛИВО! Інформація, наведена в таблиці, актуальна станом на 7 грудня 2022 року ЗА УМОВИ стабільної роботи енергосистеми України, відсутності нових пошкоджень об’єктів енергетичної інфраструктури та, як наслідок, перевантаження мереж, що потягне за собою необхідність застосування аварійних та/чи стабілізаційних відключень електроенергії. В такому випадку про зміни ми неодмінно повідомимо на офіційний сторінці та сайті Товариства.

Для вашої зручності нижче приводимо посилання на pdf-файл з графіком погодинних відключень, де ви можете визначитися, до якої з черг віднесена ваша адреса. Будь ласка, періодично перевіряйте свою приналежність до тієї чи іншої черги, адже в документі можливі зміни: store/files/file/gpv.pdf

Джерело: www.energy.mk.ua/basic_news/do-uvagy-spozhyvachiv-3/

Всі новини →