Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав військових Баштанського РТЦК та СП

06/12/2022

6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято - День Збройних Сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав військових Баштанського РТЦК та СП та вручив грамоти і подяки за зразкове виконання обов’язків військової служби, відданість справі, професіоналізм, особистий внесок у забезпечення обороноздатності держави та з нагоди Дня Збройних Сил України.                                                                

 Почесними грамотами і подяками начальника Баштанської районної військової адміністрації відзначено військовослужбовців військової частини А7356 за вагомий внесок у справу захисту Батьківщини, проявлені мужність, патріотизм і відвагу, зразкове виконання обов’язків військової служби та з нагоди Дня Збройних Сил України.

 Також за самовіддане служіння українському народу, відданість справі, незламність козацького духу, велику жагу до перемоги над ворогом, сумлінне

виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Збройних Сил України відзначено військовослужбовців Кропивницького зонального відділу Військової служби правопорядку.

 Очільник району побажав усім військовим сили і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

 Окрім цього, висловив слова вдячності за їхню службу та побажав всім доблесним і хоробрим чоловікам і жінкам, які зараз потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта, здоров’я та успіхів на ниві служіння українському народу, нехай Господь береже кожного українського воїна.

 Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України виборюють незалежність і свободу нашої Батьківщини.

 Українці вдячні Збройним Силам України за кожен день, кожну хвилину нашої свободи та шанують пам'ять кожного, хто віддав за це життя.

Слава Україні. Слава її Героям. Віримо ЗСУ.

 

Всі новини →