Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

14/12/2022

    14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Ми всі з вами стали свідками героїчних зусиль багатьох наших земляків, які врятували майбутнє для своїх нащадків, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпечної  ядерної стихії.

         Наслідки тієї катастрофи мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх став подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

  Низький уклін та глибока вдячність всім учасникам ліквідації. Тим, хто ціною власного здоров’я і життя зупинив стихію некерованої ядерної реакції.

  Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій.

   Щиро бажаю всім Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай сонце зігріває Вас своїм теплом ще багато-багато років, а поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

 

Начальник районної 

 військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →