Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

На Березнегуватчину надано допомогу

09/12/2022

 Сьогодні, 9 грудня, Баштанською районною військовою адміністрацією надано допомогу Березнегуватській селищній територіальній громаді у вигляді цементу і засобів обігріву для потреб комунальних закладів та місцевих жителів.

Пошкодження від ворожих обстрілів на території Березнегуватської громади значні. Тому одним із актуальних питань, які стоять у влади на свіх рівнях на порядку денному є відновлення житлової інфраструктури. Не оминає уваги і те, що стовпчик термометра поступово знижується і необхідно допомогти громадянам під час настання холодів.
 
Ми будемо і надалі надавати постраждалим громадам будівельні матеріали по мірі їх надходження. Відновлення ще далекі від завершення і ми робитимемо все можливе задля допомоги покращення умов для жителів деокупованих громад включно в найкоротші терміни. Далі буде!
 
 

Всі новини →