Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні судді та працівники апаратів судів!

15/12/2022

   Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята!

   Це свято об’єднує усіх працівників судових установ, хто своєю сумлінною працею стоїть на сторожі законності та справедливості. Саме від вашої самовідданої діяльності залежить збереження стабільності, злагоди та спокою у державі. Ваша почесна місія служіння правосуддю вимагає високого рівня відповідальності, мудрості, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги та любові до людей.

Ви неухильно дотримуєтеся високих стандартів, які ставить перед вами український народ та з гідністю несете почесне звання, залишаючись гарантом захисту прав, свобод і законних інтересів людей.

Тож нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим, а людська шана стане гідною подякою за плідну працю та чесність.

Бажаю незмінних принципів справедливості, міцного здоров’я, миру, добра, плідної праці в ім’я верховенства права, законності, справедливості, нових професійних успіхів і досягнень на благо народу і держави. 

 

Начальник районної

військової адміністрації   Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →