Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Деокуповані громади отримують безкоштовний хліб

19/12/2022

В наш час кожен працює на своєму "фронті" допомагаючи хто чим може. З початку деокупації територіальних громад Баштанського району і станом на зараз ТОВ "Миколаївський хлібзавод №1" постійно надає для жителів населених пунктів деокупованих громад безкоштовний хліб. Незважаючи на погоду працівники хлібзаводу доставляють хліб в найвіддаленіші куточки громад.
 
Хліб відіграє важливу роль в харчовому раціоні кожного українця. І зважаючи на реалії сьогодення він є ще ціннішим. 
 
Висловлюємо слова вдячності Миколаївській обласній військовій адміністрації за сприяння у такій нелегкій, але потрібній справі та керівництву і працівникам ТОВ "Миколаївський хлібзавод №1", які своєю щоденною неспинною працею роблять благу справу - печуть і доставляють безкоштовно хліб. Нехай ваша доброта повертається до вас сторицею, процвітання підприємству та щоб і надалі радували нас своїми хлібопекарськими виробами. 
 
Разом до перемоги!

Всі новини →