Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники енергетичної галузі!

22/12/2022

Від щирого серця вітаю з професійним святом!

 
 Від вашої злагодженої роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери та комфорт в оселях громадян. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.
 
Вітання й ветеранам, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. Не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками вони забезпечували життєдіяльність району. Здоров’я, молодості й енергійності вам ще на довгі роки.
 
У цей день висловлюю Вам, шановні енергетики, подяку за важку, але таку вкрай необхідну щоденну працю. Вдячний, що у випробувальний для країни період Ви з розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підійшли  до виконання поставлених перед вами завдань.
 
Від щирого серця бажаю вам миру, стабільної частоти в електромережах, енергії у вирішенні життєвих і виробничих завдань, гармонійного поєднання здобутків ветеранів- енергетиків з енергією молодого покоління!
 
Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги!
 

Начальник районної

військової адміністрації    Владислав ДМИТРІВ

Всі новини →